VitalOrient.cz - Česká Republika

hlavní stránka » Korejské polévky



Korejské polévky

Korejské polévky Guk/Kuk nebo Tang tvoří nedílnou součást korejské kuchyně.

Polévky typu Guk jsou méně zahuštěné a jsou součástí domácího korejského stolování zatímco Tang jsou polévky hutnější, servírované většinou v restauraci.


Na tomto místě pro vás přinášíme recepty na nejoblíbenější korejské polévky a to Kimchi polévku, polévku z mořských řas Miyokkuk, a polévku z korejské sojové pasta Doenjangkuk.  

  1 položek 1
Recept na Polévku z mořských řas wakame
10 g sušených wakame, 100 g hovězího masa nakrájeného na malé kousky, 5 lžic sojové omáčky, 2 lžičky sezamové oleje, pepř, česnek. ... 


   
© VitalOrient s.r.o.
Kód receptu: 6
      1
© 2007 - 2015 VitalOrient s.r.o. Development & Hosting by KvantaNet